Reisebrev fra skjærsildenSom mange andre ihuga spillsamlere så har jeg altfor mange spill som jeg nesten ikke har rørt en gang. Det har jeg nå endelig bestemt for å gjøre noe med, og for at det skal være litt mere motiverende for min egen del så velger jeg like så greit å dele mine eskapader med dere internett-ere!

Jeg samler hovedsaklig på konsoller fra Nintendo som ble lansert for tittekassa, hvilket innebærer NES, SNES, N64, GC, Wii og Wii U. Gjennom årenes løp har det hopet seg opp med både kassetter og plater som er litt som Tine Melk, må ha det bare må ha det (også for oss melkeallergikere!). Situasjoner som følger herunder oppstår både titt og ofte hos den ene og den andre samler:

Jeg tuslet rundt på Retrospillmessen 2015 og så fikk jeg øye på det... "Shit ass, Young Merlin til SNES! Det har jeg ikke spilt siden jeg var 12 år gammel!" - Til informasjon er jeg nå 25 år, har eid spillet i snart 1 år og har fortsatt ikke spilt det siden jeg var 12 år.

Eller den UKV-utgaven av A Link to the Past, jeg har ikke spilt det på årevis, jeg ventet som bare rakkern rundt påsketider, jeg fikk det og har fortsatt ikke begynt på det.

Eller det SUPERTILBUDET på Harry Potter og De vises sten samt Harry Potter og Mysteriekammeret til GameCube, kun kr. 50 pr stk. Det er klart man må slå til, Harry Potter er jo en superkul filmserie!..... D'oh. Makan til møkkaspill!

Men selvsagt måtte jo alle disse med mange flere inn i samlinga, og nå kommer min straff. Nå må jeg faktisk spille gjennom mye av elendigheten. Så nå begynner jeg... med Lego Star Wars The Complete Saga!

Følg med for ytterligere korrespondanse fra skjærsilden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar