Motion sickness suger!For to uker siden skrøyt jeg på meg at jeg skulle spille gjennom alle spillene i samlinga mi, og første spill ut var Lego Star Wars The Complete Saga. Dette viste seg å ikke være en spesielt enkel sak, ikke fordi at spillet var kjedelig (selv om det var dørgekjedelig!), men fordi at jeg som mange andre sliter med motion sickness når jeg spiller enkelte spill. Tidligere har dette vært spesielt utslagsgivende i FPS-spill så jeg har verken spilt spill som Counter-Strike eller Battlefield siden ungdomsskolen, og det begynner jo å bli noen uker siden.

Det er faktisk så ille at jeg måtte gi meg etter ti minutter i Titanfall. Jernbanen i Minecraft ble det heller aldri noe av. Perfect Dark tør jeg ikke prøve engang, og om jeg skulle forsøkt å fullføre GoldenEye til N64 så hadde gulvmatta rømt i sikkerhet! Så kvalm blir jeg at det er til umiddelbar fare for både inventar og luftkvalitet. Overwatch har jeg rett og slett bare vært nødt til å late som at ikke eksisterer.

Nå får jeg også denne reaksjonen i noen third person-spill. Likevel utfordrer jeg skjebnen nå og da, som for to uker siden da jeg tenkte at jeg skulle klare å fullføre Lego Star Wars The Complete Saga. Den gang ei! Jar Jar Binks viste seg ikke én eneste gang, men likevel ble jeg så uvel at en gjenforening med gårsdagens lunsj var nært forestående.

Konklusjonen er at for mitt vedkommende er dette spillet fullstendig uspillbart. Så hva er neste spill på lista? Vi får se... En ting er i allefall sikkert og det er at motion sickness SUGER!

Sliter du med motion sickness når du spiller? Hvilke spill har du vært nødt til å gi opp?

Én kommentar

Jostein

Alt som har en FOV som er mindre enn 70

Skriv en ny kommentar