Jeg KLIKKER!

Timesink, get it?

Har du noen gang opplevd å bare bli sittende med et aldeles tullete spill i timesvis uten å legge merke til det? Det har sannelig jeg. Frozen Bubble, Clicker Heroes, 2048, FIFA 99, djevelen har mange fjes. Noen ganger forsvinner bare tiden som om den skulle vært kjærleiksbarnet til selveste Waldo og Carmen Sandiego. "Hvor ble klokka av?" tenker du kanskje etter tre timer med tanketom klikking og trykking gjennom utallige brett i <sett inn tidstyv her>.

I dag var det min tur..igjen.. Jeg spiller ganske mye League of Legends, og i det siste har jeg merket at køen kan ta opp til ti minutter før jeg endelig finner en kamp, så da tenkte jeg at det kunne vært fint med et lite spill å spille mens jeg venter. Siden jeg er møkklei både 2048, Clicker Heroes, Frozen Bubble og ikke minst spillverdenens utgave av Jehovas Vitner: FIFA-franchisen, så tenkte jeg å prøve ingen ringere enn One Finger Death Punch. Jeg så det tross alt på en stream på Twitch en gang i tiden, jeg trenger ikke rare overbevisningen for å prøve nye ting som du kanskje ser.

One Finger Death Punch er et lite spill til prisen av en kroneis som du finner i Steams utømmelige bibliotek. Med en internettforbindelse som er gjort opp av litt mere enn bare to kopper og en streng så laster du det ned innen lørdagsbarnetimen er over. Spillet er løselig basert på kung-fu og handler om å trykke, og trykke, og trykke.
Du er strekmannen illustrert på alle verdens dodører, og du slåss mot uendelige horder av fiender som er like estetisk tilfredsstillende som det du er, i 2D Det er i grunn hele spillet. Det er flere forskjellige typer brett. I noen slår du med nevene, i andre har du en lyssabel, i noen tilfeller har du laserinspirerte nunchakus og i noen tilfeller kaster du kniver. Er du ikke kjapp nok så er alt som skal til for å kverke deg ett treff, spillet heter tross alt One Finger Death Punch.

Kontrollene er like vanskelige å forstå som en fyrstikk, og du slår til hver side av deg selv ved å trykke på henholdsvis venstre og høyre musetast i stadig økende tempo.

Dette var min lørdag, tanketom klikking gjennom ettermiddagen mens hybelkaninene ler av meg. Har du planer om å gjøre andre ting så begynner du ikke på dette spillet, for når det kommer til å stjele tiden din så kan Angry Birds bare ta seg ei bolle! Men for all del, det var veldig underholdende og ekstremt vanedannende! Terningkast 10!

Hva er din verste timesink?

#gaming #onefingerdeathpunch #timesink #tidsfordriv

Én kommentar
Profile Image

Garden Gamer

Jeg er også en av dem som har klikket alt for mye i Clicker Heroes:p

Skriv en ny kommentar