Nå er jeg fullstendig på kjøret!Jeg var skeptisk i starten, men jeg bestemte meg for å ta en sjanse. Nå er jeg fullstendig på kjøret.

Jeg ble nylig den (stolte?) eier av en Xbox One og har benyttet de siste par dagene på å finne ut av hvilke spill jeg skal tørre å kjøpe. Hva er søppel? Hva er skrot?

Forza Horizon 2 er ihvertfall IKKE det. Til og med jeg som ikke er noe glad i bilferie syns det er en fryd å "kruse" langs veiene i de varmere delene av vårt kontinent, nærmere bestemt landet vi assosierer med vin, ost og Kjetil Rekdals ubegripelige straffespark fra kampen mot Brasil i fotball-VM 1998, Frankrike. Jeg håper og tror det blir muligheter for å kjøre i flere land også, kanskje jeg kan herje villmann fullstendig uten konsekvenser på E18 gjennom Oslo? Skrense inn inn i alle gjennomsnittsmålerne fra Larvik til Kristiansand? Benytte kollektivfeltet? Hevnen er søt, og forhåpentligvis også både sannsynlig og gjennomførbar.

Forza Horizon 2 er et spill som jeg tror hvem som helst kan like, så lenge man husker på å sette en komfortabel vanskelighetsgrad. Jeg opplevde at å kjøre en hvilken som helst bil på noe høyere enn easy var som å danse tango på et nybonet gulv med et stykke våt Sterilan på hver fot. Hva er veigrep?
Etter å ha satt vanskelighetsgraden ned til easy begynte jeg å vinne, faktisk så vant jeg hvert eneste løp hvilket passer meg aldeles ypperlig. Ikke noe er som et spill som tilfredsstiller min allerede arrogante holdning til mine egne kjøreferdigheter!

All spøk til side, dette er virkelig et bilspill som rettferdiggjør Xbox Ones eksistens. Si farvel til Need for Speed og GTA, Mario Kart kan ta seg ei bolle, dette er virkelig et fortreffelig spill. Forza Horizon 2 har alt et godt bilspill trenger:

  • Et ufattelig antall biler du bare kan drømme om i det virkelige liv, med mindre du er i samme skatteklasse som Petter Stordalen og Olav Thon.
  • Avanserte muligheter for å skreddersy bilene dine OG lakkere de i sprø farger! Digital camo, hallo?
  • Varierte typer billøp, garantert noe for enhver smak.
  • Free roaming!
  • Pent vær (ekstra bonuspoeng for dette!).
  • Akseptabel partymusikk, INGEN Freddy Kalas på radioen. Halleluja!
  • Fast and Furious-utvidelsespakke! <- Denne GLEDER jeg meg til å prøve!

Det er virkelig ingen grunn til å lure på om du trenger dette spillet, om du ikke syns bilkjøring er direkte motbydelig så er dette et spill du kommer til å kose deg med, og klokka kommer du til å glemme fullstendig!

Jeg angrer ikke ett sekund! Hva venter du på?

#xboxone #spmg #forzahorizon2 #forza

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar