Jeg er egentlig veldig glad i mus

Tom & Jerry til NES avbildet i sitt rette element. Merk at dette er en SCN-variant. Aiai!

 

Men jeg er ikke glad i:

  • Tegnestifter
  • Veps
  • Lekesoldater
  • Vandrende gebiss
  • Brennheit vanndamp
  • OST

Tom & Jerry: The Ultimate Game of Cat and Mouse! har alt dette. Velkommen til et nytt reisebrev fra skjærsilden der jeg gjør et tappert forsøk på å i det minste prøve alle spillene i samlinga mi.

Med et første brett vanskeligere enn inngangsprøven til Mensa så er ikke dette noe for individer som rangerer lavt på evolusjonens rangstige, slike individer som eksempelvis undertegnede. Nå har jeg brukt en halv time av mitt liv som jeg aldri vil få tilbake på å gjøre ting som de fleste har mareritt om lenge etter at barnebarna deres er blitt pensjonister. Ufrivillig tramping på tegnestifter, skinker svidd av brennheit damp fra gamle kloakkrør, gebiss på ville veier klare til å tygge deg i skinnleggen.

Jeg har blitt game over flere ganger enn jeg er i stand til å telle. Jeg har gått i omtrent alle feller og kræsjet i samtlige monstre. Da jeg endelig rundet første brett varte ekstasen omtrent like lenge som en viss typisk kjip mannlig opplevelse. Det første som møtte meg var HUMMER. Hummer!? Game over. Takk for meg. God natt.

Men en viktig naturvitenskapelig oppdagelse har jeg gjort. Tilsynelatende har mus og tegnestifter et rent magnetisk forhold til hverandre. Noe kattekrek fant jeg aldri.


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Captain Clueless

Tjolahopp, tjolahei! Jeg er Martin, og dette endte ikke opp med å rime. Jeg er en programmerer, cosplayer, kjempenerd og ikke minst Nintendo-entusiast. Jeg har et hemmelig ønske om å bli flink til å spille trompet, men det tror jeg ikke kommer til å skje. Jeg syns det er ironisk med pizzareklamer på bloggen min, siden jeg er allergisk mot melk og ikke har spist ost siden 2012. Tegning av Kris Strandberg, https://www.facebook.com/Luminanzaco/

hits