Singeltilværelsen er i grunn helt OK

Jeg liker ikke å binde meg. Jeg liker å være fri og frank og gjøre litt som jeg vil. Det er deilig å kunne utforske hva jeg vil og gjøre ting jeg har lyst til uten at noen andre skal si det er greit først. Men jeg er også en såkalt "teamplayer".

Er ikke du også lei av å føle at du sitter lenket fast, at du ikke bare kan gå og finne på noe annet når du selv føler for det? Det er jeg. Jeg syns det er tåpelig å ikke kunne bestemme over min egen fritid. Jeg syns det er helt idiotisk at noen andre skal diktere hva jeg skal gjøre og når jeg skal gjøre det, til og med hvor og hvordan! Noen ganger får du rett og slett bare lyst å be enkelte mennesker om å pelle seg dit pepper'n gror.

Mange ganger har jeg tenkt at jeg burde i grunn bare akseptere at noen er sånn, og at alt dette er for alles beste. Om jeg drar så går det faktisk utover andre mennesker også, det er jo temmelig egoistisk av meg å bare fordufte, er det ikke? Jeg er en voksen mann, jeg bestemmer da virkelig over meg selv og min egen tid, gjør jeg ikke?

Noen ganger tror jeg at jeg gjør dette mot meg selv bare fordi at jeg er redd for å være ensom. Jeg føler at jeg trenger noen å prate med, eller bare noen å være med, så jeg ikke skal kjede meg. Sånn er det faktisk ikke, jeg kan ha det hyggelig i mitt eget selskap. Det kan du også.

Dette handler ikke om kjærllighet eller samliv.

Singleplayer er faktisk ganske ålreit likevel, så nå tenker jeg at jeg tar meg en ekstra runde i Forza Horizon 2!

#xboxone #singleplayer #spmg #multiplayer #spillhverdagen #forzahorizon2

3 kommentarer

Kjetil Hynne

Det er nok vel og bra å bruke tid for seg selv. Men det er ikke å stikke under en stol at alle mennesker har et grunnleggende behov for sosial kontakt og anerkjennelse. Har tro på en grei fordeling av det sosiale og det single vil være optimalt. Og i et samliv skal også hver og en kunne være seg selv og styre sitt eget liv uten å bli styrt av den andre, for det handler mer om å ta hensyn til den andre i et samliv. Hvis man kan balansere dette på en god nok måte, så skal det gå ann å få litt av det beste av begge verdener. Men det er sjelden man ser mye av den kjemien i dag desverre.

Profile Image

Captain Clueless

Kjetil Hynne: Det er et godt poeng, men dette innlegget handler om at du ikke skal la fremmede på andre siden av skjermen regjere over din tid, bare fordi at dere er i samme match i et online-spill ;) Det er lov å forlate en kamp, selv i ranked mode!

Kjetil Hynne

Aaah... Beklager 😉 så ikke den sammenhengen da jeg leste det, så godt poeng til deg også 👍

Skriv en ny kommentar