Jeg har klippet håret og blitt munk

Det er selvsagt spoilere i denne teksten.

 

Jeg kan ikke huske sist jeg var så stiv og støl i armer og bein og kroppsdeler jeg kun har hørt om i anatomiske eventyr blant dyner og laken. Men det er bare å regne med at du er litt stiv her og der etter tre akter med Diablo III: Reaper of Souls! ....på en og samme dag. 

I påvente av Nintendo Treehouse-sendingen som sannsynligvis vil omhandle en utsettelse av Zelda, lanseringen av Super Pokémon Maker og et nytt "halvveis populær Nintendo-karakter in space"-spill, så måtte jeg finne noe å ta meg til noe for at ikke apatien skulle få overtaket.

Siden det nå er sol og sommer og fabelaktig vær ute, så har det blitt rikelig med tid til å sitte inne og gjøre seg kjent med Diablo III, og jeg vet ikke helt hva som er så gøy med det, men timene flyr unna som bare det. Det er et eller annet med å trekke fiender til seg gjennom lufta og slippe tre svære kirkeklokker i huet på de som er merkelig tilfredsstillende, og faktisk ikke veldig langt unna hva jeg ser for meg hver gang noen ringer meg fra Norsk Gallup.

Eller kanskje det er storyen? Jeg har mistet tellingen på hvor mange demoner og monstre jeg har dasket meg forbi på min ferd gjennom denne fabelaktige historien spekket med familiedrama, vold, blod og fantasifostre. Nå står jeg foran diamantporten til himmelen, ført dit av min jakt på en jentunge som ble bragt til verden av Satan sjæl og en av hans groupies som selvfølgelig forrådte hele vårt reisefølge på overtid i forrige akt. Slik utspekulert dribling finner man kun i ekstraomganger i søreuropeisk "toppfotball". Man kan i grunn ikke annet enn å digge historien, det virker nesten som den er skrevet av en ung og bitter Dan Brown med en kjærlighetssorg inspirert av Edward Cullen.

Jeg sier som de aldri sa under forestillingen til barneskolens juleavslutning: Jeg GLEDER meg til femte akt! Jeg kommer selvfølgelig til å finne deg og sette huet ditt på en påle om du spoiler resten av spillet for meg. Jeg vet hvordan det gjøres, jeg har nemlig sett ganske mye Game of Thrones.

Spiller du Diablo III på Xbox One? Skrik ut, da kan vi kanskje spille sammen!

#xboxone #diablo3 #reaperofsouls #spmg #spillmagasinet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar