Naiviteten lenge leve: Star Trek Online får en velfortjent overhaling!

Tidligere i sommer gikk jeg til anskaffelse av en Xbox One. "Hvorfor det!?" vil mange kanskje spørre seg selv. Mens den gemene hop fritt sådde tvil rundt seg om min tilregnelighet, så lusket jeg i kulissene med en grandios plan.

Jeg hadde nemlig fått med meg noe som de enten A) ga fullstendig blanke i eller B) overhodet ikke hadde fått med seg. Til høsten kommer nemlig ingen ringere enn STAR TREK ONLINE til Xbox One! Noen mener kanskje at jeg er treig, spillet kom jo tross alt til PC for et halvt tiår siden. Pøh. Å kalle det en skam er en underdrivelse av kosmiske proporsjoner. Jeg er en enorm Star Trek-nerd, jeg har sett Star Trek i alle varianter siden jeg var en liten knott. Det skal sannelig være sagt at mange ting som bærer dette merkenavnet er av sådan kvalitet at bare en ordentlig fan kan elske det, så at jeg dømmer Star Trek Online anno 2011 nord og ned mener jeg veier temmelig tungt. Grafikken minnet i grunn mest om det som ramlet ut av Sierra på 90-tallet, og kampsystemet ga meg i grunn en følelse av at dersom Bollywood hadde produsert spill så hadde dette kommet derfra.

Nå derimot er fremtiden her! Året er 2016, teknologien er på vår side og det er Star Trek-universets femtiårsjubileum! Jeg ser lyst på livet! Klokere hoder ville kalt meg naiv, jeg kaller meg håpefull. Om nyutgivningen av Star Trek Online på Xbox One skulle vise seg å være en fiasko så er det heldigvis ikke mange bokstaver å bytte ut før jeg når stupfull.

Med med lovnader om betydelig forbedret grafikk, strømlinjeformet innhold spesielt myntet på konsoller, nye grensesnitt både i bakkemodus såvel som i romskipsmodus og spesialtilpassede kontrollfunksjoner for håndkontrollere så kan jeg ikke annet å la naiviteten skylle over meg som en flodbølge av håp og forventninger. Jeg trenger ikke trykke meg gjennom mange før-og-etter-bilder på sidene til Arc Games for å la meg overbevise. STO er endelig iferd med å få den overhalingen det så sårt trenger og som alle vi ihuga Star Trek-fans og Star Trek-gamere fortjener, for la oss være ærlige, det har ikke vært spesielt mange respektable Star Trek-titler i spillverdenen med unntak av Star Trek Armada 2.

Forhåpentligvis er ikke skjebnen så ironisk at det som kan bli Star Treks gaminghistories stolteste øyeblikk ender opp i en fantastisk fadese i merkevarens femtiende jubileumsår.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar