Gjør om dine Fire Pokémon til Ice/Fairy i Sun og Moon!

The Pokémon Company kjører hardt på i disse tider, til stor glede for oss stakkars avhengige. Siste nytt nå er nye oppdateringer fra de kommende Sun- og Moon-spillene. Denne gangen er det ikke bare det samme spillet som sist med litt nye farger og kulere kameravinkler, i oktober skjer det STORE ting!

En av oppdateringene jeg gleder meg mest til som kanskje kun ser kosmetisk ut ved første øyekast er den nye Alola-formen en Pokémon kan innta. Alola-formen gjør at Pokémonen bytter utseende, type og får nye ferdigheter. Et eksempel er Vulpix og Ninetales som i Alola-form blir en kombinasjon av typene Ice og Fairy, og hvem kan vel klage på det når man ser disse bildene?

Sandshew og Sandslash er også to kjente og kjære Pokémon fra første generasjon som dukker opp i ny drakt med sine Alola-former.

Alola-former åpner opp for et helt nytt spektrum av mulige strategier i competitive play blant Pokémon-entusiaster. Nå er det ikke lenger bare megautvikling og typer du må ta høyde for. Nå kan du plutselig finne deg selv i en situasjon hvor strategien du har lagt mot et lag av antatte typer plutselig kommer tilbake og biter deg i skinkene.

Jeg måtte forøvrig sjekke kalenderen da jeg så dette bilde av en Exeggutors Alola-form, men det er faktisk 1. august i dag og ikke 1. april som jeg først fikk inntrykk av. Se bildet nedenfor så skjønner du kjapt hva jeg mener. Teksten fortsetter under bildet.

Men det er ikke bare Alola-former som er nytt i denne generasjonen med Pokémon-spill, selv om det er mere enn nok til at jeg får lyst til å kjøpe spillene. Her har utviklerne virkelig slått på stortromma og like så greit introdusert Pokémoner med det de kaller for "stiler", disse skal angivelig avhenge av miljøet du fanger den aktuelle Pokémonen i. Dette blir en skikkelig gulrot for de av oss som bare MÅ ha full Pokédex, nå holder det ikke lenger bare å ha Pokémonen, jeg må ha den i alle tilgjengelige stiler også. Gotta catch 'em all! Se bildet for eksempler på stiler, de ser ut som heiagjengledere! Pom-Pom Style er min favoritt!

Om IT-karrieren slår feil så skal jeg bli en Pom-Pom-fugl, hva med deg? Jeg får i tillegg ordentlige Hawaii-vibber av Pa'u Style! Gleder meg!

Intet Pokémon-spill er komplett uten en gjeng med nye Pokémon å fange, selv om stiler og Alola-former gir meg en følelse av at jeg allerede har vunnet i Lotto så hadde det ikke vært det samme uten noen fjes å favne om.

Krabaten til venstre kalles Formantis. Kanskje en fjern slektning av Gardevoir? Skilt ved høstingen kanskje? Til høyre for Formantis finner vi Lurantis, noe jeg gjetter er utviklingen av Formantis.

Dette er Minior, og til høyre tror jeg kanskje vi ser den i "Shiny" utgave? Eller kanskje det er gutt og jente, har de kjønn i asteroidebelter?

Gumshoos, skuffende nok har han ikke sko av tyggegummi.

Mudbray, Pokémon-verdenes Tussi fra Ole Brumm. Denne karen ser om mulig enda mere depressiv ut enn eselet med spiker i rompa.

Etter Alola-former, stiler og nye Pokémon er vi likevel fortsatt ikke forbi alt det nye i Pokémon Sun og Moon. Det har kommet signaler om at det kjente og kjære gym-systemet er på vei ut, og kan bli erstattet av "trial captains" i noe som er døpt "The Island Challenge". Hvorvidt dette er et supplement til gym-systemet, eller en erstatter kan man foreløpig fortsatt ikke være helt sikker på. Det fungerer på den måten at man konkurrerer mot en "trial captain", og dersom man klarer det så møter man ved enden av hver prøvelse en såkalt "totem pokémon" som later til å være spesielle og oppgraderte versjoner av eksisterende pokémoner. Disse pokémonene kan tilkalle hjelp midt i kampen, hvilket kan få flere pokémon til å dukke opp og komplisere klammeriet ytterligere.

Men frykt ikke, om du tror dette vil bli for enkelt for deg så er det mere! Om du skulle komme deg gjennom en prøvelse (trial, journ.anm), så venter en "Kahuna" på deg, klar til å jekke deg ned et par hakk. Men klarer du å denge denne karen så er du "out of the woods"!

Til syvende og sist, for denne gang siden det helt sikkert kommer noe nytt senere, så introduserer Sun og Moon noe som kalles "Z-angrep". Disse kan kun brukes én gang per kamp, men gjør opp for dette i angrepskraften. Hver eneste Pokémon-type vil ha sitt særegne Z-angrep som utløses av treneren.

Jeg gleder meg som en liten unge!

Hva ser du mest fram til ved Sun og Moon? Hva syns du om oppdateringene? Legg igjen en kommentar!

#spmg #spillmagasinet #pokemon #blogg #gaming #sunogmoon #nintendo3ds

Kilde: http://www.pokemon-sunmoon.com/en-us/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar