Du sløser bort ballene dine

 

Ta det helt med ro. Du suger ikke likevel, eller kanskje du gjør det, men du bruker ihvertfall ikke tenne

Det er helt normalt at Dragonite stikker av, men når Pidgey og Weedle rømmer fra deg som om du er definisjonen av spedalskhet, så begynner du kanskje å tvile på dine pokémontrenerferdigheter. Med flere baller mellom hendene enn Jan Thomas kan skryte på seg å ha håndtert, så skulle du vel tro at du var godt nok rustet til å fange selv den mest kranglete rømling. Men når en Caterpie på 10 CP stikker av for femte gang kan frustrasjonen blir for mye for den mest sindige sjel. Før du overbelaster Mastercardet og belåner både ditt og naboens hus til over pipa, så anbefaler jeg at du tar deg fem minutter og leser dette innlegget.

Når Rattata hopper ut av ballen....

 

For cirka 15 timer siden publiserte Niantic Labs via en av sine offisielle twitter-kontoer, @PokemonGoApp, at det er en bug i Pokémon Go som gjør at det er en økt odds for at pokémonene kan rømme fra en kamp.

Tweet fra en av Niantics offisielle kanaler.

 

Dette betyr rett og slett at det er en aldri så liten feil i vårt alles favorittmobilspill for tiden, hvilket resulterer i at samtlige pokémon har økte sjanser for å rømme fra ballen, og noen vil også være vanskeligere å treffe på grunn av denne feilen. Min anbefaling er at du legger kredittkortene i en skuff, tar deg en kopp saft og finner ut av hvordan du skal komme deg ut av pokéball-gjelden før du havner i neste episode av Luksusfellen.

Følg med på @PokemonGoAppTwitter for ytterligere offisielle oppdateringer om hvordan det står til bak kulissene med Pokémon Go.

Om et par dager er nok alt i orden igjen! Merk forøvrig hvordan jeg bøyer substantivet pokémon, Takk til Språkrådet for en fin forklaring på hvordan dette ordet skal håndteres i det norske språk.

Har du noen tragiske fortellinger om hvordan en pokémon rømte fra deg? Vet du hvor mange baller du har sløst bort? Legg igjen en kommentar, så kan vi le av det sammen!

#spmg #spillmagasinet #blogg #pokemongo #pokemon #mobilspill

8 kommentarer

Ludvig / Kaffebaronen

"Med flere baller mellom hendene enn Jan Thomas kan skryte på seg [...]"

Jeg er så glad i bloggen din. <3

Profile Image

Captain Clueless

Ludvig / Kaffebaronen: Hihi, tusen takk ;) <3

Frode

Denne "bugen" kommer de til å få flere ganger.

Ikke ofte en finner seg en bug som drar inn 100 millioner kroner på et par dager.

Attpåtil får de alle til å tro at det ikke var meningen lol

Er de seriøse nå, så får vi tilbake 50% av ballene vi har brukt siden "Bugen" oppsto.

De har jo trossalt innrømmet at de har gjort en feil..............

Profile Image

Captain Clueless

Frode: Det er en interessant kommentar du kommer med der, Frode. Det er ganske drøyt med tanke på hvor mange kroner de har dratt inn på denne angivelige feilen, var det med vilje eller ikke? Det vil vi aldri få vite, med mindre de nå viser oss litt tillit og sender oss baller som du foreslår.

Silje

Jeg brukte serr 50 Ultraballer på Butterfree........... >n< Men fikk den på første Pokéball jeg kasta da jeg var tom for blå... Increased catch rate my ass...

Profile Image

Captain Clueless

Silje: Det understreker i grunn bare alvorligheten av denne feilen spør du meg. Pokémonene får forøvrig ikke bare en økt sjanse til å rømme, men man kan også miste XP-bonusen dersom man faktisk fanger de, ifølge tweeten.

Silje Lien

Jeg har klart å kaste bort 13 baller på en Rattata...

Profile Image

Captain Clueless

Silje Lien: Haha! Sucks to be you! ;) Når sant skal sies så har Weedle sjonglert mine pokéballer mesterlig.. Jeg har tatt litt pause inntil videre.

Skriv en ny kommentar