Ei jolle full av stein

Trodde du EVE var for noobs!? Tro om igjen! Jeg har aldri i mitt liv laget et Excel-ark til et spill før, men det har jeg altså nå.

Nå har jeg kjøpt en Survey Scanner II så jeg kan se hvor stor en asteroide er. Når jeg vet størrelsen så vet jeg også om jeg får plass til alle ressursene i lasterommet på romskipet mitt. Med denne informasjonen og det at jeg har regnet ut at jeg med to stykker Mining Laser II kan hugge 400 kubikkmeter med romstein i minuttet, så kan jeg konkludere med at jeg fyller opp lasterommet på eksakt 12 og et halvt minutt.

Jeg vet ikke lenger om jeg hygger meg eller om jeg pugger til matematikkeksamen. Men det er et eller annet merkverdig drivende og tilfredsstillende ved dette spillet. Kanskje det er ønsket om å kunne kjøre de storste rombåtene, mens jeg farter rundt i min håpefulle jolle som ikke engang ville rommet Chewbaccas svigermors rompe?

Eller er det håpet om å bli med i romkamper på størrelse med uoverenstemmelsen du og eksen hadde i forrige familietilstelning?

Eller kanskje jeg rett og slett har et latterlig naivt håp om å kunne konstruere mitt eget romimperium? Er jeg New Edens svar på Donald Trump?

Jeg er sannelig ikke sikker, men en ting er sikkert: jeg MÅ hugge mere stein! Space Miner Captain Clueless out! Dere finner meg i New Eden.

#spmg #eveonline #gaming #gruvedrift

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar