Ei jolle full av stein

22.10.2016 kl.16:16 i Spillhverdagen
Ingen kommentarer

Trodde du EVE var for noobs!? Tro om igjen! Jeg har aldri i mitt liv laget et Excel-ark til et spill før, men det har jeg altså nå.

Nå har jeg kjøpt en Survey Scanner II så jeg kan se hvor stor en asteroide er. Når jeg vet størrelsen så vet jeg også om jeg får plass til alle ressursene i lasterommet på romskipet mitt. Med denne informasjonen og det at jeg har regnet ut at jeg med to stykker Mining Laser II kan hugge 400 kubikkmeter med romstein i minuttet, så kan jeg konkludere med at jeg fyller opp lasterommet på eksakt 12 og et halvt minutt.

Jeg vet ikke lenger om jeg hygger meg eller om jeg pugger til matematikkeksamen. Men det er et eller annet merkverdig drivende og tilfredsstillende ved dette spillet. Kanskje det er ønsket om å kunne kjøre de storste rombåtene, mens jeg farter rundt i min håpefulle jolle som ikke engang ville rommet Chewbaccas svigermors rompe?

Eller er det håpet om å bli med i romkamper på størrelse med uoverenstemmelsen du og eksen hadde i forrige familietilstelning?

Eller kanskje jeg rett og slett har et latterlig naivt håp om å kunne konstruere mitt eget romimperium? Er jeg New Edens svar på Donald Trump?

Jeg er sannelig ikke sikker, men en ting er sikkert: jeg MÅ hugge mere stein! Space Miner Captain Clueless out! Dere finner meg i New Eden.

#spmg #eveonline #gaming #gruvedrift


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Captain Clueless

Tjolahopp, tjolahei! Jeg er Martin, og dette endte ikke opp med å rime. Jeg er en programmerer, cosplayer, kjempenerd og ikke minst Nintendo-entusiast. Jeg har et hemmelig ønske om å bli flink til å spille trompet, men det tror jeg ikke kommer til å skje. Jeg syns det er ironisk med pizzareklamer på bloggen min, siden jeg er allergisk mot melk og ikke har spist ost siden 2012. Tegning av Kris Strandberg, https://www.facebook.com/Luminanzaco/

hits